vrijdag 30 augustus 2013

A.O.W..... ja ja....

A.s. zondag bereik ik de 65 jarige leeftijd.. even slikken maar het heeft ook zijn voordelen.. Ben op You tube aan het oefenen om linkshandig te HAKEN, valt voor mij echt niet mee, terwijl ik wel met borduren nog aardig wat kan bereiken. De fijne afwerking is moeilijk, zoals iets fijntjes aan elkaar naaien, blijft een probleem.. Het oefenen met haakwerk blijf ik volhouden, want ik heb van de week gehoord, dat ik wederom zeker 1 jaar met aanpassingen, nieuwe braces, nieuwe therapie, ga revalideren. Een geweldig team van doktoren, neuroloog, plastisch chirurg, handtherapeuten, ergotherapeut, staan achter mij, omdat mijn man en ik alles zoveel mogelijk zelf willen doen (Kees is invalide). Dit wordt dus mijn 6e jaar van gips enz................. Nu ja geen gezeur meer want er zijn veel ergere dingen en dat hebben wij dit jaar volop meegekregen in verband met het overlijden van mijn broer op 62 jarige leeftijd. Verder ben ik veel van huis, mijn moeder woont in Zoetermeer, daar ga ik 1x in de week naar toe, zij zit in de rolstoel en ga dan met haar boodschappen doen, alleen met het openbaar vervoer is het een lange reistijd, 2 en een half uur heen, 2 en een half uur terug. Zo dat was mijn berichtje op mijn blog voor deze keer en ga vandaag verder oefenen (zo'n grof haakwerk met nld.4) heb ik nog nooit aan gewerkt, maar alle begin is moeilijk. Groetjes Gerrie.

12 opmerkingen:

Margaret zei

Dat valt allemaal niet mee. Maar ik zie dat het haakwerk wel goed lukt. Het ziet er heel mooi uit. Heel veel sterkte met de oefeningen en aanpassingen.

Margaret zei

Vergeet ik helemaal om je alvast een hele fijne verjaardag te wensen. Een fijne dag.

janny zei

Hihi alvast gefeliciteerd met je verjaardag.
Meid je haakwerk ziet er goed uit. Lijkt me moeilijk om te doen met je verkeerde hand je gevoel is andersom he!!
Hihi ik ben puur links maar haak en brei rechtsom vroeger zo geleerd, het gaat je zo te zien aardig af.
Veel succes met alles en de nieuwe therapie.
Groetjes Janny.

Ps 2013 is idd een k.u.t. jaar voor ons he was hij maar voorbij.....

Antoinette zei

Proficiat alvast Gerrie.
Ja ja , we komen allemaal aan de beurt ;)
Het haakwerk met links ziet er al prachtig uit, maar het lijkt me lastig.
Ik doe het je niet na, wat een doorzettings vermogen heb jij zeg !

riakaartenencreaties zei

Je haakwerk ziet er prachtig uit,en veel sterkte met je therapie.
Knap dat je dit zo goed doet.En alvast een fijne verjaardag,grts ria.

Angélique zei

Alvast een heel fijne verjaardag gewenst! Laat je maar lekker in de watten leggen :-)
Pfff, wat een obstakels moet je toch weer steeds nemen! En ondanks alles weet je altijd tot prachtige creaties te komen, ik vind het zo ontzettend knap (maar dat heb ik je al zo vaak gezegd)
Heel veel succes met het linkshandig haken en nog veel meer sterkte met de medische (malle) molen waarin je volop meedraait en kennelijk nog een extra rondje krijgt :-(

Anoniem zei

Knap dat je oplossingen zoekt voor dingen die je niet meer kunt. Linkshandig haken lijkt me erg moeilijk. Alvast een hele fijne verjaardag en proficiat.

Minimoek zei

Maar dat haken gaat jouw echt wel lukken hoor, je bent zo'n doorzetter en het ziet er super uit. Je koeienkussentje prijkt mooi op tafel, zo'n plaatje. Hele fijne verjaardag morgen, lekker genieten en dan maar vol goede moed een nieuw jaar met veel ziekenhuis gedoe in, ik heb zo'n bewondering voor je maar dat weet je wel hé meis!! Dikke kus Linda.

Amarins zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Veel sterkte met alles, groetjes, Amarins

Dinah zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.. Een hele gezellige dag.

Lieve groet,dinah

sajuki zei

great !
Greetings from Poland :)
Katarzyna


www.sajuki.blogspot.com

Haakmuts zei

Gerrie ik vind je een kanjer en een echte doorzetter, heel knap zoals je er nu voor gaat om links te haken.
Het is zo lastig als je handen niet doen wat jij wil, de mijne laten het de laatste tijd ook regelmatig afweten maar zoals jij er mee omgaat, diep respect hoor. Voor het 6e jaar al gips, pffff dat valt niet mee hoor. Maar intussen maak je wel de mooiste van de mooiste borduurwerken en nu dus ook weer haakwerk, mooi hoor.

Groetjes van Claire