maandag 23 april 2012


Eventjes een berichtje van mij, ik heb een kussentje gemaakt van Home of a Needleworker (kleintje maar hoor) en mijn volgend borduurwerkje is ook bijna af, ik heb er ontzettend veel plezier in om  kleine werkjes te maken, de grote laat ik nog even liggen oeffffffff,  ik mis het haken tussendoor nog wel heel erg.
Maar a.s.vrijdag weer naar het Erasmus en dan kijken wat ze er weer van zeggen en gaan doen!!!
In ieder geval nog een fijne maandag, lukt vast wel met de zon erbij.
Groetjes Gerrie.

6 opmerkingen:

Angélique zei

Welke zon Gerrie??? Het plenst hier bijna continue!
Maar als ik jouw borduurwerk zie, lijkt het toch wat op te klaren (helaas maar schijn); wat heb je dat mooi gemaakt zeg! Respect voor je doorzettingsvermogen en vindingrijkheid! Heel veel succes vrijdag, ik hoop dat je veel goeds te horen krijgt.

Minimoek zei

Hoi lieverd, wat een mooie borduurtjes heb je gemaakt, je bent ook wel een doorzetter, hoor, petje af en veel succes vrijdag, dikke kus Linda.

Betsy zei

Wat een leuke patroontjes weet jij steeds weer op te snorren! Het kussentje vind ik zo lief. Wat fijn dat het borduren wel lukt, maar ik kan me zo goed voorstellen dat je het haken mist....
Ik hoop echt dat ze wat voor je kunnen doen daar in het Erasmus. Wat zou het fijn zijn als je weer zou kunnen haken. Sterkte vrijdag.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Wieke van Keulen zei

Wat een prachtige kussentjes. Enig en wat een leuk klusje. Groet, Wieke

Tineke zei

Schattige borduurtjes heb je gemaakt.

Margaret zei

Wat is het leuk geworden! Hopelijk kun je het borduren binnenkort afwisselen met haken! Groetjes Margaret