woensdag 15 februari 2012

Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.................................................

Vanmorgen naar het ziekenhuis in Dirksland geweest, binnenste buiten gekeerd, naar de narcotiseur, enz.enz. en binnen 4 weken een operatie aan maag-endeldarm!!!
6 weken vloeibaar eten, niet tillen en veel rusten, oh wat zal er veel geborduurd en gehaakt worden,
heb namelijk zo'n zin om een keer te borduren, heb het uitgeprobeerd en het gaat heel goed met links, nu even naar de handwerkwinkel om linnen te halen.
Ik ga beginnen met de ELFSTEDENTOCHT, helemaal in grijstinten,
Maar nu nog deze week 2 Ikki's (poezen) afmaken en nog Tante Toos in het roze!!!
De opdrachten zijn dan voltooid en ga ik weer verder met mijn omslagdoek en borduren.
Zo voor mijn doen is het een heel verhaaltje geworden en doe ik jullie hierbij de groetjes!!!!

7 opmerkingen:

Minimoek zei

Tjeetje Gerrie dat is toch weer niet niks, dus we zijn straks allebei 6 weken onder de pannen maar goed dat we zo'n leuke hobby hebben ;-)Ik vind je elfsteden borduur leuk dat zal mooi worden maar best pittig zoveel bijna dezelfde kleuren.Heel veel sterkte,hoor,liefs van mij!

Angélique zei

Hè bah, dat is geen fijn vooruitzicht om 6 weken vloeibaar te moeten eten en heel rustig aan te doen. Gelukkig weet jij er wat positiefs uit te halen, nl. veel handwerktijd :-)
Dat borduurwerk wordt vast prachtig, heel knap dat je dat met links gaat doen. Heel veel sterkte, ik zal heel veel aan je denken (niet dat dat veel zal helpen, maar toch...)

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Nou dat is niet niks zo'n operatie in het vooruit zicht.maar je borduurwerk zal wel mooi worden,prachtig in de grijstinten maar wel pittig om te maken in bijna allemaal dezelfde tinten.
Heel veel sterkte,
groetjes Agnes

Marjo zei

Dat is geen leuk vooruitzicht ....ik wens je veel beterschap ...en haak en borduur er maar op los ....ik heb ondervonden dat het rustgevend is :-)

Liefs
Marjo

Betsy zei

Dat is wel even slikken! Sterkte gewenst. Sla maar lekker veel spullen in om de tijd door te komen.
Wat een klus, dat borduurwerk dat je hebt uitgezocht, maar wel super mooi!
Je hebt het er nog maar even druk mee om alles op tijd af te krijgen ;)

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Elizabeth zei

Oh Gerrie, daar ben je klaar mee...
Ik vind dat je het wel heel goed opneemt; je gaat bepaald niet in zak en as zitten en probeert er meteen iets positiefs uit te halen!
Links borduren als je rechts bent, ik vind het zo knap en dan zo'n grote klus in het vooruitzicht, maar wel een schitterend project!

Groetjes, Elizabeth

Haakmuts zei

Gerrie ik wens je heel veel sterkte hoor, je hebt een pittige operatie voor de boeg.Het positieve is dat je straks lekker veel kan borduren, dat gaat vast ook weer een kunstwerkje worden.