dinsdag 7 januari 2014

Eindelijk geen gips meer...

Na 5 en een half jaar gips nu een aangepaste geheel leren brace gekregen. Zo blij mee, sluit met haken en een veter, ideaal, helaas willen mijn 3 vingers nog steeds niet recht en kan ze ook niet gebruiken. De revalidatie-arts werkt er nog steeds hard aan, om mijn rechterhand zo goed mogelijk te krijgen. Vandaag dus weer naar het Erasmus MC in Rotterdam naar de handtherapeute en zij gaat kijken als de blauwe brace nog beter aangepast kan worden. Mijn 3 vingers hangen nog steeds in bandjes en opmeten, of er enigszins verbetering in zit. Verder ben ik op het ogenblik aan het haken aan een kleine deken, Crochet Along, lekker ontspannen, wel een enorm project, maar ik ga ervoor. Dus voorlopig nog geen foto, want er is nog niets te zien. Dat was het dus voor vandaag en wens iedereen een creatieve week toe, Groetjes Gerrie,

7 opmerkingen:

Betsy zei

Oh, wat fijn, Gerrie, dat je van het gips af bent! Een leren brace is een stuk lichter en maakt het handwerken vast ook makkelijker. Ik ben blij voor je! Ik hoop echt dat er ook met de drie vingers nog wat progressie in zit.
Succes met de haakdeken!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Angélique zei

Echt fijn dat het gips er nu eindelijk af is. Het is natuurlijk nog verre van ideaal, maar voor de situatie een enorme verbetering. Ik hoop van harte dat die vingers zich ook nog eens naar wens gaan gedragen.
Heel veel haakplezier met de deken!

Guusje, zei

Fijn dat het gips er af is. Sterkte met de vingers ik hoop dat het iets beter kan gaan.

Elizabeth zei

Wat heerlijk voor je! Vijfenhalf jaar is toch wel heel erg lang...
Wat ben je toch een enorme doorzetter, Gerrie. Dankzij je optimisme ben toch ver gekomen. Ik hoop van harte dat er nog verbetering mogelijk is voor de andere vingers!

Groetjes, Elizabeth

Monique van den Berg zei

Jeetje, 5 en een half jaar in het gips, dan is dit een hele verbetering. Fijn dat je wel kan haken!

Groetjes, MOnique

Moos zei

Wat een opluchting meis dat het gips verdwenen is! Lekker weer haken!!!
Sterkte x x x

Marja Feijen zei

Ik heb precies dezelfde spalken om mijn armen en andere om mijn benen, wel een naturel kleur. Achteraf vind ik het klittenband makkelijker die kon ik zelf omdoen, deze heb ik hulp nodig. Maar ik haak ook nog steeds en ik werk met vilt.

groetjes Marja