dinsdag 22 januari 2013

Borduren.....

Nu veel tijd heb ik niet maar desondanks ben ik in de avond nog heerlijk aan het borduren. Momenteel ben ik met een patroon van Little House Needlework bezig, BEAR TREE FOREST dit patroon sprak mij erg aan, omdat ik verscheidene malen in de Rocky Mountains in Canada ben geweest en dit tafereel werkelijk gezien heb. Eerst dacht ik het wordt een stijf patroon, maar ik ben er nu helemaal verslaafd aan en ik wil er een leuk kussen van maken, maar dat duurt nog een aantal weken, aangezien er nog veel steekjes moet worden gezet. Ik borduur het met één draadje DMC op Zweigart linnen, geweldig vind ik dat, natuurlijk volg ik ook de SAL van JEANNY, het tasje geborduurd op linnenband.
Elke vrijdag 6 weken lang een deel van het tasje, nu ik ben helemaal bij en wacht zeer ongeduldig op het 4e deel. Het is werkelijk ongelooflijk leuk, die randjes borduren, net als vroeger op de lagere school. Voor vandaag laat ik het hierbij en wens jullie veel sterkte met het koudefront wat eraan komt. Groetjes Gerrie.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige borduurwerken, kijk al uit naar je afwerking

Margaret zei

Wat een mooi borduurwerkje ben je aan het maken en dat met een draad. Ik heb ook verschillende schilderijen geborduurd maar niet met een draad. Ben op dit moment verslaafd aan het haken. Er ligt nog wel een borduurwerk te wachten om af gemaakt te worden dus wie weet komt het er weer een keer van.

riakaartenencreaties zei

Wat een mooi borduurwerkje,ga ook even op haar blog kijken.
Groetjes ria.

janny zei

wat mooi wordt je kussen waar haal je de moed vandaan... 1 draadje nou ik vind het knap!!
En ja dat tasje is leuk he die heb ik ook opgeslagen ooit... hihi wil nu eerst een boek borduren en ben weer aan het haken geslagen, een omslagdoek dus dat duurt wel weer even.
en voor tussendoor een schilderij aan het kleuren.
Jij succes met het borduren!!
Groetjes Janny.

Amarins zei

Wat super leuk allebei. Het LHN werkje ben ik echte fan van, wat leuk! Je tasje wordt ook prachtig, leuk om te zien hoe iedereen vordert aan dit werkej.
Groetjes, Amarins

Tineke zei

Je bent met leuke borduurwerkjes bezig Gerrie. Vooral je Bear Tree Forrst vind ik erg leuk.
Groetjes Tineke

Angélique zei

Ik zie beren op het pad! Dat wordt weer een mooi tafereeltje!
Ook het tasje ziet er erg leuk uit in blauw/rood; het lijkt inderdaad op zo'n merklapje welke vroeger ook wel op scholen werden gemaakt.
Hoe gaat het met je moeder en niet te vergeten met jou?

Grit zei

Das ist ganz süß.
Liebe Grüße Grit

Carin zei

Beide werkjes zijn weer supermooi !!!

Elisa M zei

Wat een super leuk borduurwerk. Prachtig zo die beren op pad :)

zohra zei

jij kan al wachten op vrijdag voor het vervolg ik ben er dit maal ook bijna, ook je beren zijn super geworden
Liefs Zohra