maandag 11 juni 2012

mijn borduurwerk is af...

Gisteren de laatste hand gelegd aan mijn borduurwerk The Gathering Room,
wat heb ik daar graag aan geborduurd.
Het is een oud patroon van 2003, van LHN, ik maak er een kussen van,
maar jammer genoeg kan ik dit nu precies niet doen met mijn kunststof brace, de naald is te kort en teveel gepriegel want de brace
gaat helemaal over mijn hand.
Nu de gipsmeester gaf mij ook nog een nieuwe brace van gips (werkelijk knal oranje) maar dat heeft weinig geholpen met de voetbal, woensdag nieuwe kansen.
Hierbij het resultaat tot nu toe en ik ga morgen weer naar het Erasmus voor de therapie en daarna de spalk iets laten veranderen.

Dit was het weer voor deze keer, ik heb een idee gekregen op Tineke's weblog, Tineke had zo'n leuk mapje gemaakt voor haar e-reader, nu ik heb er een mapje omheen zitten, maar ga hem oppimpen met een borduurwerk, dit wordt denk ik mijn volgend projectje.
Groetjes en tot de volgende keer, Gerrie.

11 opmerkingen:

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Mooi hoor, wat jammer dat het nu niet zo goed lukt je brace zit ook wel heel ver over je hand heen.
Hoop dat ze het kunnen veranderen.
Ja jammer hé dat al onze oranje spullen/kleding/gips ons niet heeft geholpen nou ja nieuwe kansen woensdag.
Lfs Agnes

Angélique zei

Ik blijf het kunstig vinden hoe je al dat fijne werk toch, ondanks alle beperkingen, voor elkaar krijgt (mij lukt het niet eens met 2 gezonden handen) Het is echt heel leuk geworden! Mooi dat je ook al weer wat nieuws op het oog hebt, dat lijdt goed af. Heel veel succes met de therapie!

Haakmuts zei

Gerrie wat knap dat je ondanks je beperking toch nog zulke mooie dingen kan maken, ik heb daar echt bewondering voor,klasse hoor. Veel succes met je volgende project.

Saskia Middel zei

Wow wat mooi geworden zeg! Goed idee om een hoesje te maken met een borduurwerkje, ik hou van zelfgemaakte hoesjes waar vanaf straalt hoeveel fijne moeite ervoor is gedaan :)

Betsy zei

Wat is je borduurwerk prachtig geworden. Ik blijf het knap vinden dat je dat voor elkaar krijgt! Jammer dat het naaien van het kussen nu niet lukt.
Hopelijk gaat de therapie wat opleveren en wordt de brace wat aangepast.
Mooi idee om het hoesje van de e-reader te versieren met borduurwerk! Leuk klusje om weer mee bezig te gaan.

lieve groet,
Betsy
WolatelierDiAn

Angélique zei

En omdat ik zoveel bewondering voor je heb, heb ik iets symbolisch voor je, kijk maar even op mijn blog ;-)

Minimoek zei

Wat heb je dat weer mooi gemaakt ondanks je beperkingen en waardeloos zo'n brace.Patrick kan er over mee praten hopelijk kan het kreng wat aangepast worden.En succes met je volgende werkje, fijn dat je alweer een nieuw project hebt,liefs Linda.

Leonie zei

Prachtig. Jammer dat je met die brace zit, maar om je een hart onder de riem te steken heb ik je genomineerd voor een award, kom maar kijken voor meer info.

Groetjes
Leonie

Ateljee de Kraal zei

Knap hoor, zo'n borduurwerk en zeker nu met je hand,
groetjes Hanneke

Anoniem zei

Beautiful stitching and I'm sorry to hear about your hand.

Carin zei

Ik geniet en blijf genieten ... was even je oudere berichten aan het lezen en de ene foto brengt nog een grotere glimlach op mijn gezicht dan de andere. Ik zag zelfs sint en piet voorbij komen en dan die schaapjes ... zucht ... zo lief !!!
Ik snel weer terug om verder te lezen hihihih...