dinsdag 26 november 2013

Welkom Mika in de Muizenfamilie......

Dit is Mika de nieuwe muis die ontworpen is door Antoinette, Mika heb ik gehaakt met Limone katoen en haaknaald 2 en een half. Verder wens ik jullie een creatieve dag! Groetjes Gerrie.

donderdag 21 november 2013

Wenteltrapsjaal en col....

Eventjes iets anders gehaakt dan de muizen. Ik heb de wenteltrapsjaal gehaakt en er ook een col van gemaakt. De col is gemaakt van de beroemde Fenna en de sjaal van sokkengaren. Het is een kooppatroon van Wol en zo. Groetjes Gerrie. P.s. De foto van de col is niet zo mooi zie ik, de kleuren en het verloop van het garen is in het echt veel mooier.

zondag 17 november 2013

Sneeuwmuis, kerstboom en de groepsfoto!

Ik weet het Sinterklaas is nog maar net in het land, maar toch wil ik graag deze foto's plaatsen op mijn blog. De 7e muis is klaar en de bijbehorende kerstboom, maar oh ik zie nu pas dat Oliver geen oren heeft, dus die zal ik nog vlug even maken. Maar desondanks plaats ik de groepsfoto, nog niet aangekleed voor Kerst dat is mij nog veel te vroeg, maar dat komt wel als de tijd daar rijp voor is. Hartelijk dank voor de patronen Antoinette, ik heb het met heel veel plezier gemaakt. Groetjes Gerrie.

woensdag 13 november 2013

En dit is OLIVER....

Vandaag mijn 6e muis afgemaakt, het wordt hier in huis een echte muizenplaag, muizenvalletjes geplaatst, maar niets helpt, dus ik ga maar stug door met mijn 7e muis. Hierbij dus een paar foto's. Groetjes Gerrie.

woensdag 6 november 2013

FAITH.....

Dit is Faith, alweer mijn 5e muis. Nog 2 te gaan, ook deze heb ik weer met veel plezier gemaakt. Het patroon is te koop bij Antoinette, onder de naam Madison Mouse. Oh jee Olivia is van de blog af, maar binnenkort maak ik wel een groepsfoto. Groetjes Gerrie.