dinsdag 15 oktober 2013

MADISON..

Dit is Madison de 3e muis alweer. De muis heb ik gehaakt naar een patroon van Antoinette, die het helaas niet meer mag verkopen. Ik ben helemaal verliefd op de muizen en ga ze beslist ook alle 7 haken. De muis is gehaakt met het zachte Katia katoen en haaknaald 2,5 m.m. Groetjes Gerrie.

zaterdag 12 oktober 2013

Beth en Samuel

Deze week heb ik 2 Dickens muizen gehaakt, Beth met haar dienblad met koekjes en Samuel met de lantaarn. Het ontwerp is van Antoinette en het patroon is helaas niet meer te koop. Ik wens jullie een fijn weekend en ik ga mij vermaken met het haken van een andere muis!! Groetjes Gerrie.

zaterdag 5 oktober 2013

Eindelijk weer eens een berichtje van mij.....

Zoals jullie kunnen zien heb ik wederom, gips en een nieuwe kunststofbrace, het gaat nog heel moeizaam met mijn hand, vingers en pols. Maar ik heb een geweldige revalidatie-arts en handtherapeute en die willen nog steeds met mij verder gaan en daar ben ik natuurlijk superblij mee. Met mijn linkerhand haken probeer ik nog steeds en heb inmiddels wat werkstukken af, haaknaald 5 is nu echt mijn favoriet en de clover amour haaknaald vind ik persoonlijk super. Deze haaknaald is wat langer dan de gewone clover. Nu dit was weer mijn blogje en wens jullie allemaal een fijn weekend met veel zon! Groetjes Gerrie.