vrijdag 30 augustus 2013

A.O.W..... ja ja....

A.s. zondag bereik ik de 65 jarige leeftijd.. even slikken maar het heeft ook zijn voordelen.. Ben op You tube aan het oefenen om linkshandig te HAKEN, valt voor mij echt niet mee, terwijl ik wel met borduren nog aardig wat kan bereiken. De fijne afwerking is moeilijk, zoals iets fijntjes aan elkaar naaien, blijft een probleem.. Het oefenen met haakwerk blijf ik volhouden, want ik heb van de week gehoord, dat ik wederom zeker 1 jaar met aanpassingen, nieuwe braces, nieuwe therapie, ga revalideren. Een geweldig team van doktoren, neuroloog, plastisch chirurg, handtherapeuten, ergotherapeut, staan achter mij, omdat mijn man en ik alles zoveel mogelijk zelf willen doen (Kees is invalide). Dit wordt dus mijn 6e jaar van gips enz................. Nu ja geen gezeur meer want er zijn veel ergere dingen en dat hebben wij dit jaar volop meegekregen in verband met het overlijden van mijn broer op 62 jarige leeftijd. Verder ben ik veel van huis, mijn moeder woont in Zoetermeer, daar ga ik 1x in de week naar toe, zij zit in de rolstoel en ga dan met haar boodschappen doen, alleen met het openbaar vervoer is het een lange reistijd, 2 en een half uur heen, 2 en een half uur terug. Zo dat was mijn berichtje op mijn blog voor deze keer en ga vandaag verder oefenen (zo'n grof haakwerk met nld.4) heb ik nog nooit aan gewerkt, maar alle begin is moeilijk. Groetjes Gerrie.

zaterdag 17 augustus 2013

Dagje uit met de kleinkinderen.....

Vandaag een hele leuke dag gehad, met de Spido door de havens in Rotterdam gevaren en toen naar het Maritiem Museum, wat is dat toch een geweldig museum, eerst wat schepen bekeken in de haven en toen als toetje toe een hele middag op het dakterras van het museum, een geweldige speelplek met een blusboot, hijskraan alles wat met de haven te maken heeft en natuurlijk niet te vergeten de piraten. Groetjes Gerrie.

maandag 12 augustus 2013

Bear Tree Forest en mijn koe is hopelijk terug!!!

wederom een uitprobeersel, dit kussentje heb ik al een tijdje af, maar ik wilde dit toch graag op mijn blog plaatsen. Ik kreeg een tip van Janny, mijn dank hiervoor om zo een foto te uploaden. hopelijk lukt het nu, Groetjes Gerrie.

wat een ellende.......

Al weken probeer ik wat op mijn blog te plaatsen, helaas zonder resultaat. De komende tijd ga ik proberen om een nieuwe blog aan te maken. Dus ik ben er nog steeds, alleen op de achtergrond. Groetjes Gerrie.